De Redactie van Iedereen beroemd zoekt mensen in Bekkevoort met een opmerkelijke verhaal.

Misschien kent u wel mensen in uw vereniging waarvan u zegt: “Die man/vrouw zou absoluut eens op tv moeten komen omdat hij/zij iets zo bijzonders of lovenswaardigs doet dat meer mensen het zouden moeten kunnen zien?”
Jong of oud, klein of groot, man of vrouw… dat maakt allemaal niet uit, als de mensen maar hun droom realiseren of écht hun eigen ding doen.

Dus als u iemand kent die een opmerkelijk dagelijks ritueel heeft of die bezeten is om dingen te maken, iemand die heel moedig is, die een bijzondere job, passie of hobby heeft… stuur dan zeker zo snel mogelijk naam, telefoonnummer en emailadres door (naar bekkevoort@davidsfonds.net). En wie weet, zie je die persoon heel binnenkort in Iedereen Beroemd!

Wij bezorgen je gegevens aan Stéphanie Muylle, Reporter Iedereen Beroemd….

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.