Etentje met de bestuursleden

etentje bestuur - te gast bij Bernard en Lucrece in Bellem

etentje bestuur

Zaterdag 8 augustus waren we met de Bekkevoortse bestuursleden te gast in Bellem bij Bernard en Lucrèce. Na een lekkere koffie met zelfgebakken taart en een wandeling door het landelijke Bellem hebben we zeer lekker gegeten in restaurant Den Duyventooren.

Wil je er volgende keer bij zijn en heb je zin om je ook in te zetten bij de organisatie en ondersteunig van onze activiteiten? Wordt dan ook bestuurslid!
Breng je geloofsbrieven, bewijs van goed gedrag en zeden, kopie van je identiteitskaart en rijbewijs mee naar Vers Geperst op zondag 6 september…. grapje… vraag meer informatie aan Reinoud of aan de andere bestuursleden.

Andre

Dit bericht is geplaatst in bestuur. Bookmark de permalink.