Invicta – I Muvrini

We hebben een 15-tal kaarten voor
Invicta – I Muvrini
Woensdag 24 februari 2016 – 20:00
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel

I Muvrini is een Corsicaanse vocale groep van wereldformaat. Ze zijn razend populair en hebben een live-reputatie om u tegen te zeggen. Eind jaren zeventig van de vorige eeuw opgericht door de broers Alain en Jean-Francois Bernardini, is I Muvrini nu zonder twijfel de beroemdste groep uit Corsica.

De muziek van I Muvrini is een bijzondere mix van levenslust, strijdbaarheid, sociale bewogenheid, idealisme en diepgewortelde melancholie. Die weemoed is eigenlijk een constant aanwezige ondertoon. I Muvrini – in de eerste plaats de zang van Alain en Jean-François – is door de jaren heen altijd oprecht gebleven. Het is muziek voor hart en ziel. Je hoeft niet eens op Corsica geweest te zijn of de taal te kennen om dat aan te voelen.

De Bernardini-broers tekenen voor een typische stijl die traditionele muziek combineert met tal van wereldse invloeden, zonder hun Corsicaanse identiteit te verloochenen.

Het is deze onbevangen openheid naar de wereld die de groep internationaal succes bezorgde. Zo werkten de broers samen met o.m. Jacques Dutronc, Michel Fugain, Veronique Sanson, Laïs, Sting, MC Solaar en Grand Corps Malade.

Na achttien studioalbums en concerten in de grootste zalen van Europa komen ze nu voor het eerst naar den egger voor een vreugdevol concert.

Wil je mee genieten van dit optreden geef dan snel een seintje via mail of neem contact op met Jules (016 63 37 21).
Prijs per kaart is 34 euro.
Dit aanbod is enkel geldig voor leden van Davidsfonds Bekkevoort.

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.