Hoe lid worden ?

U bent lid van het Davidsfonds door uit het ruime aanbod van meer dan 200 boeken of cd’s er twee of meer te kiezen, ongeacht de prijs.  Men is ook lid als men slechts één titel kiest, die in de prospectus de vermelding krijgt “De afname van dit werk volstaat voor het lidmaatschap”. En bovendien bestaat de mogelijkheid om lid te worden zonder iets te bestellen. Men betaalt dan gewoon 40 €.

Vind je je keuze niet in de cataloog maar wil je een boek bestellen uit het aanbod op de Davidsfonds website dan kan dat ook. Geef je keuze door aan een bestuurslid, we bezorgen je dan de nodige informatie voor de betaling en spreken af voor de levering.

Samen met je bestelling ontvang je deDavidsfonds Cultuurkaart. Ze geeft korting op heel wat evenementen en bij bezoek aan een hele reeks recreatiedomeinen, musea, theaters, enz.

Kortom bij het Davidsfonds zit u niet alleen goed voor onze plaatselijke initiatieven maar ontvangt u ook:

  • aantrekkelijke voorwaarden bij alle grote cultuurevenementen die het Davidsfonds Nationaal jaarlijks organiseert: concerten, colloquia, tentoonstellingen,
  • een zomerzoektocht,…
  • korting op alle cursussen georganiseerd door Universiteit Vrije Tijd
  • talrijke kortingen bij theater- en museumbezoek
  • zes keer per jaar het kleurrijke cultuurmagazine Omtrent en De Belleman voor jongeren met boeiende artikels, opinies, taaltips, aantrekkelijke lectuur- en muziekaanbiedingen, extra kortingen en gratis kaarten
  • korting op de boeken en/of cd’s van uw lidmaatschap, bestellingen uit Omtrent, de Davidsfondsuitgaven die u in de boekhandel Davidsfonds/Infodok in Leuven afhaalt.

Heb je er zin in? Een telefoontje naar een bestuurslid volstaat en er komt iemand langs.

Je kunt nu ook online inschrijven en betalen. Kies dan uiteraard voor Davidsfonds Bekkevoort als uw plaatselijke afdeling.

http://www.davidsfonds.be/lidmaatschap/lidworden.phtml