Toast Literair

Op zondag 21 januari 2024 vindt Toast Literair plaats in de polyvalente zaal (bibliotheek) met de ontbijtlezing ‘Sneller, groter, gekker’ door auteur Wim Lagae.

Professor Wim Lagae is een autoriteit op het vlak van sportbusiness. De hoogleraar aan de KU Leuven geeft regelmatig zijn visie op feiten en evoluties binnen de boeiende sportsector. Sport is intussen een kwarteeuw het vakdomein van de afgetrainde economist. In de lezing Sneller Groter Gekker serveert Wim sporteconomie aan het brede publiek. Hij kijkt met bewondering en verwondering naar de spannende sportbranche, die evolueerde van een volkse zondagmiddagactiviteit naar een mondiale onderneming. 

Vanuit zijn eigen beleving kruidt de auteur een waaier van unieke verhalen uit het wielrennen, basketbal, triatlon, Formule 1 of boksen pittig af. Ook de voetbalsport en het veldrijden houdt hij tegen het licht. Wat hebben Donald Trump en Vladimir Poetin met sportswashing te maken? Hoe zal de machtsgreep van Saoedi-Arabië het sportlandschap wijzigen? Beleef door vele smakelijke anekdotes de sportbusiness die almaar Sneller, Groter, Gekker wordt.

Wanneer
Zondag 21 januari 2024 van 9 tot 12 uur

Prijs
€ 25,00

Schrijf je verplicht in voor 14 januari 2024
bij Davidsfonds Bekkevoort (Jules Vlaeyen): 0494 44 22 86, davidsfonds.bekkevoort@gmail.com
Schrijf 25 euro per deelnemer over op rekeningnummer BE59 0682 1972 4326.
Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

Waar
Polyvalente zaal Bib Bekkevoort
Eugeen Coolsstraat 17 A, 3460 Bekkevoort

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.