Auteurslezing Griet Op de Beeck

De Bekkevoortse leeskring verwelkomt auteur Griet op de Beeck op de volgende samenkomst. Ze geeft een uiteenzetting over haar debuutroman ‘Vele hemels boven de zevende’, een roman over vijf verschillende mensen, met mekaar verwant, die stuntelend overeind proberen te blijven in dit lastige en prachtige leven. Het boek stond in geen tijd in de top 10-lijst van de bestsellers.

Ook haar tweede boek ‘Kom hier dat ik u kus’ is een echte bestseller.

Hoe neem ik deel?
Wil je graag deze lezing bijwonen, maar ben je nog geen lid van de leeskring? Dan bent je ook van harte welkom. Neem voor 7 september 2015 contact op met de bib om een exemplaar van ‘Vele hemels boven de zevende’ te reserveren en je in te schrijven voor de lezing (zie Info en inschrijven).

Praktische info
Waar? Bibliotheek Bekkevoort, Eugeen Coolsstraat 17A, 3460 Bekkevoort.
Wanneer? Maandag 12 oktober 2015 om 20u.
Kostprijs? Gratis.

Info en inschrijven
Bibliotheek Bekkevoort, 013/46 05 55, bekkevoort@bibliotheek.be

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.