Open Monumentedag Bekkevoort

omd
Oud Centrum Bekkevoort
Pastorij van de ‘Teutoonse ridders’ en omgeving
ntdek op 13 SEPTEMBER 2015 het oude centrum van Bekkevoort! Tijdens je bezoek maak je kennis met het verhaal van de ‘Teutoonse Ridderorde’ die in het oude centrum verbleef. Maak kennis met de unieke oude pastorij en haar omgeving. Deze site is in priv├ębezit en wordt nu exclusief opengesteld voor het grote publiek. Vlak voor de pastorij staat de pas gerestaureerde kapel van de H. Familie. Het kruis op de nok is afkomstig van de oude kerk die destijds in het oude centrum stond.
De toegang is gratis
Doorlopend gidsbeurten van 10.00 tot 18.00 uur
Locatie: Steenberg 16, 3460 Bekkevoort
Info: bibliotheek Bekkevoort 013/460 555 – bekkevoort@bibliotheek.be
Organisatie: Dienst Vrije tijd Bekkevoort
Flyer: OpenMonumentendagBekkevoort

Dit bericht is geplaatst in varia. Bookmark de permalink.