Davidsfonds Zomerzoektocht

Zaterdag 4 juni – zondag 18 september 2016
zomerzoektocht2016

Van zaterdag 4 juni tot en met zondag 18 september organiseert het Davidsfonds zijn 30ste Zomerzoektocht in de Leiestreek, en meer bepaald rond Roeselare en Izegem. Het wordt dus een verjaardagseditie die u van het kloppende hart van West-Vlaanderen via het kanaal Roeselare-Leie naar de pekkerstad, borstelstad of schoenenstad zal leiden, zoals Izegem ook wel wordt genoemd. En tegelijk ontdekt u de dynamische, levendige en waterrijke Leiestreek, met haar lichtglooiende landschap tussen Leie en Schelde. Het wordt weer een heerlijke zomer!

Zoals elk jaar zal de Zomerzoektocht ook nu weer bestaan uit een Klassieke zoektocht en een Gezinszoektocht, telkens met een auto- en fietsparcours, maar natuurlijk met andere vragen. Vanaf midden april mag je hier alle informatie online verwachten. Hou dus deze webpagina zeker in de gaten!

De Davidsfonds Zomerzoektocht 2016 is een organisatie van het Davidsfonds in samenwerking met Stad Roeselare, Stad Izegem en Toerisme Leiestreek.

PS Als je een idee wil hebben van wat de zoektocht precies allemaal inhoudt: de promotiefolder van de vorige editie in Geraardsbergen kun je hieronder nog steeds downloaden.
Promotiefolder Davidsfonds Zomerzoektocht 2015 – 1841 kb

Dit bericht is geplaatst in activiteiten, activiteiten buurtafdelingen. Bookmark de permalink.