Telemann op de koffie bij Bach

De Tiense Orgelkring presenteert i.s.m. het Davidsfonds Bekkevoort:
WIE SCHMECKT DER COFFEE SÜSSE
Telemann op de koffie bij Bach

Zondag 22 mei 2016, 16u, Sint-Laurentiuskerk Molenbeek (Kerkstraat Bekkevoort)
Ria Struyven (sopraan), Pieter Van Overloop (traverso) & Bruno Bruyninckx (orgel)

Georg Philipp Telemann was een goede vriend van de Bachs. Zo goed dat hij zelf peetvader was van Johann Sebastians zoon Carl Philipp Emanuel. Als Telemann op bezoek kwam, zette vrouw Anna Magdalena ongetwijfeld de ketel op het vuur om koffie te maken. En met zoveel muzikanten in huis zal er een fijn stukje gemusiceerd zijn. Met dit huiselijke tafereel in gedachte trakteren Ria Struyven, Pieter Van Overloop en Bruno Bruyninckx u op een heus koffieconcert met muziek van de Bachs en van Telemann. En bij een koffieconcert hoort natuurlijk ook koffie …

Kaarten: 10 euro / 7 euro (leden TOK & Davidsfonds Bekkevoort) / 2 euro (jeugdleden)

Info: www.tienseorgelkring.be

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.