Sponsorproject Mont Ventoux – Run or Walk For Live

sponsorproject Mont Ventoux

Op 20 mei doen REINOUD Mertens  en KATHLEEN Deplae samen met een groep sporters mee aan een sponsortocht naar de top van de Mont Ventoux ( 1912 m ).

Reinoud zal de beklimming joggend doen, Kathleen doet de beklimming te voet.

De Mont Ventoux is één van de meest tot de verbeelding sprekende natuurfenomenen van de wereld.

Deze spectaculaire kale berg vormt al decennialang het decor voor sporttragiek en – heroiek, afzien en  triomf. Avontuur en passie of gekkenwerk? We zullen zien.

Met deze Run For Life wil sporters for life de vaccinatiecampagne,van Artsen Zonder Grenzen,tegen mazelen steunen.

We denken vaak dat mazelen een onschuldige kinderziekte is. Nochtans is het een van de belangrijkste doodsoorzaken bij kinderen, met jaarlijks bijna 900.000 sterfgevallen. Elke minuut sterft een kind aan mazelen , vooral in Afrika en Azië. Deze cijfers zijn nog schokkender als je weet dat er al dertig jaar een doeltreffend en goedkoop vaccin bestaat. Wetende dat één vaccin tegen mazelen     0.23 €  kost.

Met het sponsorbedrag van de Run For Life van de vorige edities konden we al meer dan 313.000 kinderen laten vaccineren tegen deze kinderziekte .

U kan ons helpen om van dit doel een groot succes te maken.  Op die manier sporten we niet alleen voor onszelf, maar tegelijk voor de verbetering van het lot van anderen. En dat maakt onze  inspanning zo veel zinvoller.

Storten kan eenvoudig door :

Een sponsorbedrag over te schrijven naar rekeningnummer

BE45 1420 5130 0089 GEBABEBB

In de mededeling ‘ Ventoux 2017 – Reinoud en Kathleen  ‘

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest.

Alvast heel veel dank voor alle steun ! Niet in het minst in naam van alle Artsen Zonder Grenzen die door de solidariteit van zovele sponsors  in staat blijven om mensen te blijven helpen.

Sportieve groeten en alvast bedankt vanwege Reinoud en Kathleen en de ganse equipe sporters voor artsen zonder grenzen.

Dit bericht is geplaatst in varia. Bookmark de permalink.