Toast Literair – 19 januari 2020

Thank you, Toots!

In samenwerking met Bibliotheek Bekkevoort – Bekkevoort Bekoort

Sfeerbeelden van Toast Literair

Polyvalente Zaal – Openbare Bibliotheek Bekkevoort
Eugeen Coolsstraat 17a, Bekkevoort 3460


Zondag 19 januari 2020 – 9u00

Met dit unieke project brengen Ben Vanderweyden (chromatische harmonica), Dirk Schreurs (piano) en Fred Brouwers (presentator) een persoonlijke muzikale hommage aan de muziek en het leven van jazzharmonica-legende Jean “Toots” Thielemans. Hun repertoire omvat een rijke en diverse waaier aan bekende composities als de soundtracks van de films Turks Fruit en Midnight Cowboy, de serie Sesame Street, naast Toots’ composities als Bluesette en For My Lady. Ook werd – speciaal voor deze hommage – een deel van Toots zijn muziek opnieuw gearrangeerd én spelen ze een nooit eerder uitgebrachte compositie van Toots. Fred Brouwers zorgt aan de hand van unieke beeldfragmenten voor een warme presentatie van dit concert waar de liefde voor de grootmeester van afdruipt. De voorstelling wordt vooraf gegaan met een uitgebreid ontbijt en afgesloten met een bruisende receptie .

Prijs €14

Info en inschrijvingen voor 15 januari 2020
Jules Vlaeyen 016 63 37 21
bekkevoort@davidsfonds.net

Bibliotheek Bekkevoort 013 46 05 55
bibliotheek@bekkevoort.be

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.