Annulatie – Champagne Weekend 11-13 november 2022

Als we even terugdenken aan hoe het idee ontstond: tijdens een activiteit kwamen de herinneringen terug boven aan die geweldige uitstap naar de champagne in 2015, kortom onvergetelijk. Er werd gevraagd om dit na zoveel jaar nog eens terug te organiseren, Op datmoment waren er voldoende mensen die het zeker zagen zitten om mee te gaan en dus startten we terug met de voorbereidingen: Er werd een datum gevonden, en het zou een driedaagse reis worden.
We contacteerden een toeristisch bureau om het vervoer, verblijf en andere praktische zaken te regelen.

Omwille van de veranderde economische toestand en o.a. verhoogde energieprijzen, verhoogde ook het budget dat wij voor ogen hadden – het betekende bijna een verdubbeling. Aangezien ook het aantal deelnemers sterk gedaald bleek te zijn, na onze bevraging vorige zondag op ‘Vers geperst’ dan wat we vooropgesteld hadden, zou de kostprijs voor de deelnemers enorm hoog worden. Ook bijna een verdubbeling.

Daarom hebben we, na overleg met het reisbureau, op onze bestuursvergadering besloten om de reis te annuleren.
Er is een gezegde: uitstel is geen afstel, we willen zeker in de toekomst deze reis nog eens organiseren, en hopen dat we dan wel voldoende deelnemers vinden.
Alvast hartelijk dank voor jullie begrip en geduld.

Vriendelijke groeten vanwege het bestuur.
Reinoud, Jules, Paul, Isabelle, André

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.