Junior Journalist

De drie scholen van Bekkevoort, Assent en Molenbeek-Wersbeek doen weer mee.

Junior Journalist is de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in Vlaanderen en Brussel.
De organisator van Junior Journalist is Davidsfonds vzw, het grootste cultuurnetwerk in Vlaanderen, vertegenwoordigd door Davidsfonds-afdelingen over heel Vlaanderen en Brussel. Als inhoudelijke insteek voor de verschillende schrijfstukken, geldt het thema ‘#trots #lokalehelden’. De interpretatie van het thema is vrij.

Al de werkjes van de leerlingen van de derde graad van de drie scholen worden door drie juryleden nagelezen.
Op 11 maart 2023 worden de leerlingen en de ouders van de 12 finalisten (van elke school 4), samen met de leerkrachten en de directie uitgenodigd op een receptie in de zaal naast de bibliotheek voor de prijsuitreiking.
Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.