Leeskring 2016

Leeskring

Lees je graag en zou je graag je leeservaringen uitwisselen met andere mensen? Dan is lid worden van een leeskring zeker jouw ding. De Bekkevoortse leeskring wordt  ondersteund door Davidsfonds Bekkevoort en komt 4 of 5 keer per jaar samen voor de bespreking van een boek. Op het einde van een gespreksavond ontdek je vaak veel meer in een boek dan je zelf had gelezen.

Ben je geïnteresseerd om een avond mee te volgen? Neem telefonisch contact op met de bibliotheek via 013/460 555 of stuur een mailtje naar bekkevoort@bibliotheek.be met je contactgegevens. Wij bezorgen je de vragen die moderator Georges Lambrechts opstelt en je kan in de bibliotheek een exemplaar van het boek lenen. Deelnemen is gratis.

  • 1 februari 2016 om 20.00 uur: De kat,  Takashi Hiraide
  • 11 april 2016 om 20.00 uur: Het huis van de moskee, Kader Abdollah
  • 20 juni 2016 om 20.00 uur: Het lot van de familie Meijer, Charles Lewinsky
  • Eind september –begin oktober: lezing in de bibliotheek van Kortenaken (datum nog te bepalen door leeskring Kortenaken)
  • 28 november 2016 om 19.00 uur: The great Gatsby – bespreking film

Patricia Cosemans
Openbare bibliotheek Bekkevoort

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.