Overhandiging gift aan Caritas

U zijt wellekome: grandioos succes!

Dank aan de velen die naar het kerstconcert van het kinderkoor in samenwerking met het Davidsfonds Bekkevoort zijt willen komen: u waart zeer wellekome! Dit initiatief leverde een gift van 600 Euro op voor de kinderen en jongeren van de vluchtelingen in het Peeterskasteel te Scherpenheuvel. Ook de Vlaspit en de Wereldwinkel verzamelden een mooi verkoopcijfer. Oprechte dank!

Donderdagvoormiddag, 31 december, hebben we de opbrengst van U Zijt Wellekome overhandigd aan Caritas voor de inrichting van de speelkamer voor de talrijke kinderen.
De kinderen hebben we niet op foto, ze waren samen met vrijwilligers nieuwjaarszingen in Scherpenheuvel. Enkele jongeren uit Syrie en Afganistan hebben samen met Kaat, één van de begeleiders van Caritas, onze bijdrage in ontvangst genomen.

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.