Davidsfonds Zomerzoektocht

Van zaterdag 3 juni tot en met zondag 17 september organiseert het Davidsfonds zijn 31ste Zomerzoektocht in Lier en omstreken plaats. Alle informatie en arrangementen vindt u terug in de folder die u onderaan deze pagina kunt downloaden.

NIEUW in 2017: de fiets-gps
We kunnen alvast een nieuwigheid aankondigen: vanaf dit jaar kunt u het fietsparcours van de gezinszoektocht en van de klassieke zoektocht downloaden op uw fiets-gps. Zodra de parcours worden bekendgemaakt, zullen we hier de downloadlinks delen.

De oplossingen van 2016
De oplossingen van de Klassieke zoektocht en de Gezinszoektocht 2016 in Roeselare en Izegem kunt u downloaden via de link hieronder.

 Oplossingen Davidsfonds Zomerzoektocht 2016 – 197 kb
 Zomerzoektochtfolder 2017 – 632 kb

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.