Dagtrip Luik – 22 april 2018 wordt uitgesteld wegens LUIK-BASTENAKEN-LUIK

We verplaatsen deze activiteit naar zaterdag 10 november!

Luik die vurige stede

Een unieke kans om op één dag het mooiste van de stad Luik te verkennen…’s morgens het wereldberoemde glazen paleis Guillemins (Calatrava)…’s namiddags de kathedraal…ondertussen bootje varen om de stad vanop de Maas te bezichtigen…met tussendoor een koude schotel en als afsluiter in het Limburgse een driegangen maaltijd…

Deelnameprijs  met Davidsfonds Cultuurkaart 70 euro, zonder cultuurkaart 80 euro

Inbegrepen: vervoer per comfortclass autocar (Violettacars); koffie en koffiekoek ’s morgens; Nederlandstalige gids voormiddag; ’s middags Luikse schotel met brood; rondrit gids in de namiddag; boottocht; gids wandeling kathedraal; 3-gangen maaltijd als afsluiter.

Zaterdag 10 november 2018
Vertrek om 7u00 aan de kerk in Bekkevoort

Inschrijven
Davidsfonds Bekkevoort
bekkevoort@davidsfonds.net

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.