Davidsfonds Zomerzoektocht 2018

De Zomerzoektocht van Davidsfonds is al meer dan 30 jaar een van de grootste culturele en toeristische evenementen in Vlaanderen. De ‘Rolls-Royce’ onder de zoektochten.

Dit jaar nodigt Davidsfonds jong en oud, leden en aspirant-leden uit in de Druivenstreek om Tervuren, Hoeilaart en Overijse te ontdekken. Er valt veel te beleven, maar nog meer te ontdekken voor wie deelneemt aan de Zomerzoektocht. Het parcours loopt langs mooie bezienswaardigheden en verborgen plekjes, maar u ontdekt ook de Groene Gordel en het park in Tervuren aan het AfricaMuseum. U wandelt door de heuvelachtige gemeenten en als fietser kunt u uw kuitspieren en conditie prima trainen. De tocht leidt verder langs de prachtige serristenwoningen en druivenserres in Overijse en Hoeilaart. Daar ontdekt u niet alleen Nero, maar veel meer. Het wordt een onvergetelijke ervaring!

De Druivenstreek ontvangt Davidsfonds van 2 juni tot 16 september met open armen. Ook de horeca en de plaatselijke middenstand broeden op speciale acties om deelnemers aan de zoektocht in de watten te leggen. Want dit jaar kunt u op – jawel – 98 plaatsen terecht voor een extra arrangement. Een mooie kans om daarop in te pikken als zoektochter. Genieten maar van al die voordelen!

U kunt ook kiezen uit een zoektocht met de fiets (hou rekening met de heuvelachtige omgeving) of met de auto. Daarnaast hebt u telkens de keuze uit een korte en een lange zoektocht: de speelse gezinszoektocht of de klassieke zoektocht. Een zoektocht op ieders maat, dus! En voor de gezinszoektocht is er opnieuw elke week een winnaar. Misschien bent u wel de weekwinnaar die op tocht gaat met de kinderen of kleinkinderen? De gezinszoektocht is ideaal om te beleven met kinderen van het lager onderwijs.

Zomerzoektocht 2018

De folder (pdf)

Dit bericht is geplaatst in activiteiten. Bookmark de permalink.